Fakta om Søborg Køl

Søborg Køl tilbyder professionelle installationer og servicering af både små og store køleanlæg - med tillid, ansvar og kvalitet som ledetråd.
”Vi ønsker ikke at være de største, vi vil bare være de bedste”

Viden og ekspertise

Søborg Køl tilbyder høj viden og ekspertise indenfor køleanlæg og kølesystemer målrettet små og store virksomheder i hele Danmark.
Vi er kendte for ikke at gå på kompromis med vores køleteknik og vores design.
Vores produktionsspecialister, som løbende bliver uddannet indenfor de sidste nye teknologier, sørger for at installationen overholder de krav I selv definerer, eller hjælper med at dimentionere den rigtige løsning til opgaven.

Når I handler med os

Når I handler med Søborg Køl, er I sikre på en høj og effektiv service af driftssikre køleanlæg – vores kvalitets afdeling sørger for, at alt hvad vores design afdeling tegner eller vores montage center fortager sig, bliver kvalitetssikret i henhold til de procedurer vi har forpligtet os til i vores ISO certificering.

Kvalitet

Kvalitet kommer før alt andet – vi tilbyder intelligente totalløsninger indenfor køling herunder køleanlæg, hvor beregninger af omkostninger af energiforbrug er en vigtig faktor.
Vi er kendt for vores høje viden indenfor køleanlæg og specielt tilpassede løsninger til private virksomheder og offentlige institutioner – alle kunder tilbydes rådgivning, både til eksisterende eller fremtidige projekter.

Søborg Køl har dokumentation for de særlige krav, der gælder, når man skal opstille, bruge og vedligeholde køleanlæg samt indrette et maskinrum i forbindelse med et køleanlæg mv.

Til alle køleanlæg kan vi dokumentere opbygning, indhold og styring.