Service Team

Du bliver tildelt dit helt eget Service Team

Serviceløsninger der virker


Sådan foregår det hele:
Vi tilbyder service døgnet rundt - og fra mandag til søndag
Alle henvendelser med henblik på service – bliver registeret i vores servicesystem
Vores kvalitets kundecenter udvælger den ”rigtige” servicetekniker til den pågældende opgave
Som ISO 9001 certificeret servicecenter – er du sikker på, at vores medarbejdere har en høj viden og ekspertise indenfor for køleanlæg.

Service informationer


Som kunde hos Søborg Køl – får du dokumentation på alt arbejde der udføres – via vores avancerede servicesystem, vil du blive informeret om servicebesøg, udført arbejde og serviceaftaler.
Du er hele tiden informeret om opgaveplanlægning på din lokation – denne service tilbyder vi for at du er informeret om hele din samlede servicerejse hos Søborg Køl.

Service og support


Service og support bliver stadig mere vigtigt, og køleanlæg / klimaanlæg løsninger udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere avanceret og sofistikeret -Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt og sikre, at du får den service som du har behov for i jeres virksomhed.

Du kan kontakte Søborg Køl´s serviceafdeling direkte på telefon 39 56 22 68 fra 7:00 – 16:00
Du kan sende en mail på info@sk-as.dk – mailen bliver med det samme registreret i vores support system og sendes til den ”rigtige” afdeling.

Serviceløsninger du kan stole på hele døgnet

Det er vigtigt for din forretning og det er vigtigt for Søborg Køl, at du føler dig tryg med den service vi tilbyder – lige netop på det tidspunkt du ønsker.

Alle vores service aftaler har været igennem vores kvalitetsafdeling – hvilket betyder at du får den service du har behov for, alle service aftaler bliver løbende gået igennem for at være på forkant med mulige nye tiltag i din organisation – det kunne jo være din service behov ændrede sig med tiden.

”Ekstraordinær service - til ekstraordinære kunder!